Visia kehittää hauskoja ja herätteleviä yhteiskunnallisia elämyspelejä hyödyntäen ympäröivää kaupunkitilaa ja kekseliästä mobiilisovellusta. Kantavana ajatuksena on luoda mielenkiintoisia pelejä. Sellaisia, joita itsekin haluaisimme ystäviemme kanssa pelata.

Pelien tarinat käsittelevät yhteiskunnallisia haasteita, kuten ilmastonmuutosta. Tavoitteenamme onkin sekä viihdyttää että vaikuttaa. Nerokkaalla suunnittelulla se onnistuu.

Pelit soveltuvat monenlaiseen käyttöön kuten opetus- ja koulutuskäyttöön, kaupunkivierailijaa viihdyttämään tai ihan ketä tahansa liikuttamaan ja hauskuuttamaan. Pelasta pieni pala maailmaa ystävien kanssa oikeassa kaupunkiympäristössä liikkuen.

Elämyspelimme sopivat niin opetus- ja koulutuskäyttöön kuin puhtaasti hauskanpitoon vaikkapa osana työhyvinvointitapahtumaa. Tiedustele rohkeasti mahdollisuutta yhteiseen koulutus- tai viihdepelin kehitysprojektiin (lataa esite).

My2050 – elämyspeli ilmastonmuutoksesta

My2050-pelissä pelaajat seikkailevat Helsingin Kansalaistorilla tai Espoon keskuksessa liikkuen. Tarina johdattaa pelaajat tutustumaan ilmastonmuutoksen muokkaamaan tulevaisuuteen. Tehtäviä ratkomalla he pääsevät etenemään tarinassa ja kerämään saavutuksia. Tustustu peliin www.my2050.fi, tai sosiaalisessa mediassa www.facebook.com/my2050peli, instagramissa @nihabee.

Peli tarjoaa uudenlaisen ilmiöoppimistyökalun ilmaiskäyttöön yläkouluihin ja lukioihin, mutta pelissä riittää haastetta ja hauskuutta vanhemmillekin. Peli on ilmainen, kaikille avoin ja pelaamaan voi mennä milloin vain. Tervetuloa seikkailulle!

My2050-pelin kehityshanketta johtaa Visia, mutta mukana ovat omalla tärkeällä panoksellaan yhteistyökumppanit Helen Oy, HKL, HSY, HSL, Osuuskunta Tradeka, Espoon kaupunki, Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimiala sekä Vantaan sivistystoimi.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää? Kysy rohkeasti lisää maililla pelitehtailjoilta etunimi.sukunimi@visia.fi, tai info@my2050.fi.

Tutustu blogikirjoituksiimme tämän linkin kautta.

Elina Harju

Elina Harju

Anna Virolainen

Anna Virolainen

Elina Levula

Elina Levula