Visia GameFactory kehittää hauskoja yhteiskunnallisia elämyspelejä hyödyntäen ympäröivää kaupunkitilaa ja näppärää mobiilisovellusta. Kantavana ajatuksenamme on luoda mielenkiintoisia, viihdyttäviä ja ajatuksia herättäviä pelejä. Sellaisia, joita itsekin haluaisimme ystäviemme kanssa pelata.

Pelit soveltuvat monenlaiseen käyttöön: opetukseen ja koulutukseen, työporukoita tai matkailijoita viihdyttämään tai ihan ketä tahansa liikuttamaan ja hauskuuttamaan.

Tarvitsetko kumppania peliprojektin toteutukseen? Ota yhteyttä, niin kääritään hihat. Tiedustele rohkeasti myös mahdollisuuksista toteuttaa pienempiä, vaikkapa työyhteisön koulutus- tai viihdepelejä.

My2050 – elämyspeli ilmastonmuutoksesta

My2050-pelissä pelaajat seikkailevat oikeassa kaupunkiympäristössä liikkuen. My2050-peliä voit pelata Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Vantaalla. Pelin päähenkilö, 2050-lukulainen ilmastovaikuttaja Niha Bee johdattaa pelaajat tutustumaan ilmastonmuutoksen muokkaamaan tulevaisuuteen. Tehtäviä ratkomalla keräät pisteitä ja saavutuksia. Tustustu peliin www.my2050.fi, tai sosiaalisessa mediassa www.facebook.com/my2050peli, instagramissa @nihabee.

Peli tarjoaa uudenlaisen ilmastokasvatustyökalun yläkouluihin ja lukioihin, mutta pelissä riittää haastetta ja hauskuutta vanhemmillekin. Myös nuoremmat voivat pelata vanhempien kanssa. Peli on ilmainen, kaikille avoin ja pelaamaan voi mennä milloin vain. Lue peliohjeet nettisivuilta ja lähde seikkailulle tulevaisuuteen!

My2050-pelihanketta johtaa Visia GameFactory, mutta mukana ovat omalla tärkeällä panoksellaan yhteistyökumppanit Helen Oy, HKL, HSY, HSL, Osuuskunta Tradeka, Espoon kaupunki, Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki, Tampereen kaupunki (Smart Tampere -ohjelma), Tampereen Stardust-hanke sekä Vaisala. Peli on saanut rahoitusta myös Ympäristöministeriöltä sekä Keski-Suomen ELY-keskukselta.

Lähde seikkailulle tulevaisuuteen!

Kuninkaantie-pelisarja Vantaan kaupungille

Visia GameFactory suunnitteli ja toteutti neljä Kuninkaantie-peliä vuosina 2019 ja 2020. Seikkailupelit vievät aikamatkalle menneisyyteen tutustumaan Vantaan kulttuuriympäristöön ja historiaan.  Pelejä pelataan ulkona pelin teeman mukaisella alueella Vantaalla tai sisätiloissa. Pelien kertojina toimivat esimerkiksi lepakko nimeltä Assi (Kuninkaantie IV) ja muut leikkisät hahmot. 

Katsele pelien videoita YouTubessa tai katso peliohjeet ja lähde seikkailulle Vantaan historiaan!

Seikkailu2030 on viihdyttävä ja vaikuttava koulutuspeli, jota voit pelata suoraan kotisohvalta. Peli on toteutettu yhteistyössä Työväen Sivistysliitto TSL:n kanssa.

Kysy rohkeasti lisää maililla pelitehtailjoilta etunimi.sukunimi@visia.fi, tai info@my2050.fi.

Elina Harju

Elina Harju

Projektinjohto ja käsikirjoitus

Petter Nissinen

Petter Nissinen

Pelintekijä

Elina Levula

Elina Levula

Pelintekijä

Anna Virolainen-Hynnä

Anna Virolainen-Hynnä

Pelintekijä