Visia kehittää hauskoja yhteiskunnallisia elämyspelejä hyödyntäen ympäröivää kaupunkitilaa ja näppärää mobiilisovellusta. Kantavana ajatuksenamme on luoda mielenkiintoisia, viihdyttäviä ja ajatuksia herättäviä pelejä. Sellaisia, joita itsekin haluaisimme ystäviemme kanssa pelata.

Pelit soveltuvat monenlaiseen käyttöön: opetukseen ja koulutukseen, työporukoita tai matkailijoita viihdyttämään tai ihan ketä tahansa liikuttamaan ja hauskuuttamaan.

Tarvitsetko kumppania peliprojektin toteutukseen? Ota yhteyttä, niin kääritään hihat. Tiedustele rohkeasti myös mahdollisuuksista toteuttaa pienempiä, vaikkapa työyhteisön koulutus- tai viihdepelejä (lataa esite).

My2050 – elämyspeli ilmastonmuutoksesta

My2050-pelissä pelaajat seikkailevat oikeassa kaupunkiympäristössä liikkuen. My2050-peliä voit pelata Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Vantaalla. Pelin päähenkilö, 2050-lukulainen ilmastovaikuttaja Niha Bee johdattaa pelaajat tutustumaan ilmastonmuutoksen muokkaamaan tulevaisuuteen. Tehtäviä ratkomalla keräät pisteitä ja saavutuksia. Tustustu peliin www.my2050.fi, tai sosiaalisessa mediassa www.facebook.com/my2050peli, instagramissa @nihabee.

Peli tarjoaa uudenlaisen ilmastokasvatustyökalun yläkouluihin ja lukioihin, mutta pelissä riittää haastetta ja hauskuutta vanhemmillekin. Myös nuoremmat voivat pelata vanhempien kanssa. Peli on ilmainen, kaikille avoin ja pelaamaan voi mennä milloin vain. Lue peliohjeet nettisivuilta ja lähde seikkailulle tulevaisuuteen!

My2050-pelihanketta johtaa Visia GameFactory, mutta mukana ovat omalla tärkeällä panoksellaan yhteistyökumppanit Helen Oy, HKL, HSY, HSL, Osuuskunta Tradeka, Espoon kaupunki, Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki, Tampereen kaupunki (Smart Tampere -ohjelma), Tampereen Stardust-hanke sekä Vaisala. Peli on saanut rahoitusta myös Ympäristöministeriöltä sekä Keski-Suomen ELY-keskukselta.

Lähde seikkailulle tulevaisuuteen!

 

Kuninkaantie -pelisarja

Kuninkaantie -pelisarjan seikkailupelit vievät aikamatkalla menneisyyteen tutustumaan Vantaan kulttuuriympäristöön ja historiaan. Kuninkaantie sarjan ensimmäinen osa Kuninkaantie I: kirkonkylän Agnes jukaistiin syksyllä 2019. Kuninkaantie II: muiniaspuiston Anselmiu julkaistiin keväällä 2020 ja pelisarjan kolmas osa, Kuninkaantie III: Myyr Yorkin Alex loppukesästä 2020.

Pelejä pelataan ulkona seikkaillen tai luokkahuoneessa. Vantaan kaupunginmuseon ja Vantaa-Seuran kanssa yhteistyössä tehdyt pelit on suunnattu Vantaan kouluihin 4.-7.-luokkalaisille ilmaiseen opetuskäyttöön, mutta ovat avoimia ihan kaikille. Kuninkaantie-pelisarja saa vielä neljännen osan vuoden 2020 loppuun mennessä.

Lähde seikkailulle Vantaan menneisyyteen!

Seikkailu2030

Seikkailu2030 on viihdyttävä ja vaikuttava koulutuspeli, jota voit pelata suoraan kotisohvalta. Peli on toteutettu yhteistyössä Työväen Sivistysliitto TSL:n kanssa.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää? Kysy rohkeasti lisää maililla pelitehtailjoilta etunimi.sukunimi@visia.fi, tai info@my2050.fi.

Tutustu blogikirjoituksiimme tämän linkin kautta.

Elina Harju

Elina Harju

Elina Levula

Elina Levula

Petter Nissinen

Petter Nissinen

Portfolio

Anna Virolainen

Anna Virolainen