Palvelut

Ympäristö- ja ilmastojohtaminen

Visia on erikoistunut julkisten ja yksityisten organisaatioiden ympäristö- ja ilmastojohtamiseen. Pystymme toteuttamaan monipuolisia ympäristöjohtamisen palveluita sekä ilmastotyökaluja räätälöidysti organisaation tarpeiden mukaisesti. Vahvuuksiamme on esimerkiksi ympäristöjärjestelmien rakentaminen sekä erilaiset työpajat ja osallistavat menetelmät ympäristöjohtamisessa. Autamme myös viestimään ympäristöasioista.

 


Tapahtumien ympäristöasiat

Tapahtumien ympäristöjohtaminen on yksi Visian keskeisistä palveluista. Tarjoamme tapahtumille ympäristöjärjestelmien rakentamis- ja auditointipalveluita sekä neuvontaa ja koulutusta.

 


Kiertotalous

Visialaisten mielestä elinkaariajattelu, resurssitehokkuus ja kiertotalous ovat keskeisiä elementtejä onnistuneessa tuote- ja palvelukehitystyössä. Tarjoamme monipuolista tukea organisaatioiden muutosprojekteihin tekemällä selvityksiä sekä esimerkiksi suunnittelemalla ja toteuttamalla kokeiluja ja viestintäkampanjoita.

 


Kehitysyhteistyö

Visialaisten mielestä kehitysyhteistyön tulee olla niin tuloksellista kuin vaikuttavaa. Laadukas kehitysyhteistyö lisää ihmisten mahdollisuuksia itse kohentaa elinolojaan ja muuttaa yhteiskuntaansa oikeudenmukaisemmaksi. Visian vahvuudet kehitysyhteistyössä keskittyvät sanitaation, ilmastokestävyyden, haavoittuvuuden vähentämisen, luonnonvarojen kestävän käytön ja ihmisoikeusperustaisuuden aloille.

Meillä on kokemusta niin osallistavista kylätason menetelmistä, isoista evaluointjärjestelmistä kuin käytännön tarpeisiin räätälöityjen hankehallinnon työkalujen kehittämisestä. Tunnemme kehitysyhteistyökentän uusimmat tuulet ja omaamme vankan osaamisen hankesyklin eri vaiheista. Löydämme hankkeiden ja ohjelmien tulokset ja vaikutukset sekä osaamme viestiä näistä rahoittajille.

 


Työpajojen fasilitointi

Ulkopuolisen fasilitoijan järjestämässä työpajassa sekä asiantuntijat että esimiehet pääsevät osallistumaan työskentelyyn tasavertaisina. Fasilitoinnilla pystytään myös varmistamaan, että kaikkien ääni saadaan kuuluville – ei ainoastaan niiden rohkeiden, jotka muutenkin kuuluvat työyhteisössä.

 


GameFactory – vaikuttavia elämyspelejä

Visia GameFactory luo yhteiskunnallisesti vaikuttavia ja hauskoja elämyspelejä. Pelasta itsesi ja pieni pala maailmaa Helsingin kaupunkiympäristössä seikkaillen. Tutustu tarkemmin pelitehtaasemme GameFactoryn omalla sivulla.