World Circular Economy Forum 3.-5.6.2019 Helsinki

My2050 gaming session

My2050-peli on yksi World Circular Economy Forum – tapahtuman (#WCEF) oheistapahtumista. Tapahtuma järjestetään 3.-5.6.2019 ja tapahtumapaikkana toimii Finlandia-talo. Maailman kolmannen kiertotalousfoorumin ytimessä ovat kiertotalouden ratkaisujen globaali skaalaus. Ensi vuonna tapahtuma järjestetään Kanadassa.

WCEF on Sitran järjestämä tapahtuma, johon osallistuu noin 2000 kiertotaloudesta kiinnostunutta asiantuntijaa ympäri Eurooppaa ja kauempaankin. Kolmepäiväisessä tilaisuudessa on lukuisia huipputasoisia asiantuntijaluentoja ja -puheenvuoroja. Ohjelmaan kuuluu myös erilaisia vierailuja ja workshoppeja.

WCEF-tapahtuman yhteydessä järjestetään erilaista oheisohjelmaa. My2050-peli on valittu yhdeksi oheisohjelmaksi. Kesäkuun alussa julkaistaan My2050-pelin englannin kielinen versio, jota niin ikään juhlistetaan WCEF:n oheistapahtumassa.

Lisätiedot: Anna Virolainen-Hynnä + My2050 gaming session WCEF-sivustolla

We want future! -festival Oodissa

We want future! -festivaali on myös yksi WCEF:n oheistapahtumista. We want future! -festivaali järjestetään 4.6.2019 klo 11-19 ja se kokoaa Keskuskirjasto Oodiin sekä suomalaisia että kansainvälisiä nuoria työstämään ratkaisuja kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Tapahtumassa järjestetään erilaisia työpajoja ja muuta aktiviteettiä. Tapahtumat ovat sekä englannin- että suomenkielellä. My2050-peli on yksi tapahtuman ohjelmanumeroista. Visialaiset & kumppanit ohjeistavat ja peluuttavat porukkaa Oodissa.  

Lisätiedot: Anna Virolainen-Hynnä + We want future! -festival WCEF-sivustolla

HELSINKI-PÄIVÄ 12.6.2019

MY2050-peli on mukana Helsinki-päivän ohjelmistossa 12.6.2019. My2050-ständi löytyy Finlandia-talon edestä, samassa tapahtumateltassa läsnä myös HSY, Helsingin Kaupunki ja Alankomaiden suurlähetystö. Visialaiset kertovat My2050-pelistä ja ohjeistavat pelaamaan peliä. Päivän parhaat pelaajat palkitaan tottahan toki aineettomilla palkinnoilla! Paikalla voi myös esimerkiksi testata erilaisia sähköpyöriä.

Lisätiedot: Elina Harju, Anna Virolainen-Hynnä ja Elina Levula + Helsinki-Päivien tapahtumatsivutSuomen EU-puheenjohtajuuskausi

Suomi on EU:n neuvoston puheenjohtajamaa heinä-joulukuu 2019 välisenä aikana. Kestävä kehitys on yksi Suomen ajamista teemoista pj-kauden aikana.

My2050-peli on saanut suuren kunnian olla mukana Suomen virallisissa EU-puheenjohtajuuskauden avajaisissa 8.7. Avajaisia vietetään Finlandia-talon liepeillä. My2050-pelillä on tilaisuudessa oma ständi, jossa voi tulla perehtymään ilmastoahdistuksen sijaan ilmastoinnostukseen. Visialaiset ohjeistavat pelaamisessa ja kertovat pelistä. Parhaimmat pelaajat palkitaan! Lisätietoa muista pj-kauden tapahtumasta myöhemmin.

Lisätiedot: Elina Harju