Tina Nyfors on ympäristö- ja kestävän kehityksen asiantuntija, joka on ympäristöviestinnän ammattilainen ja tällä hetkellä työskentelee kestävän kulutuksen parissa. Tinalla on myös työkokemusta Itämereen liittyvistä ympäristökysymykstä sekä media-alalta. Tina puhuu äidinkielenään ruotsia, sujuvasti myös suomea ja englantia.

– On hienoa saada Tina mukaan Osuuskunta Visiaan. Tina monipuolinen ympäristöosaaminen ja viestinnällinen monipuolisuus vahvistavat merkittävästi Osuuskunta Visian osaamista ja kompetenssiä, sanoo Visian puheenjohtaja Elina Levula.

– Olen innoissani, kun pääsen mukaan dynaamiseen ja innostavaan porukkaan. Visiasta löytyy laaja-alaista osaamista ympäristö- ja vastuullisuusasioissa. Uskon, että Visian kautta saan hyvät mahdollisuuksia olla mukana kiinnostavissa proggiksissa ja tehdä minua itseäni kiinnostavia töitä, sanoo Tina.

Tina on koulutukseltaan ympäristötieteiden maisteri (Lundin yliopisto), sosiaaliekologian kandidaatti (Lundin yliopisto) ja journalismin kandidaatti (Helsingin yliopisto). Tutustu Tinan ammattilliseen profiiliin https://www.linkedin.com/in/tinanyfors/

Lisätiedot:

tina.nyfors@visia.fi