Maailma Kylässä -festarit avaavat My2050-pelin kesäkiertueen, Visia tulee esittelemään ja peluuttamaan peliä useassa eri tapahtumassa Helsingissä ja Espoossa kevään ja syksyn 2019 aikana.

Kaisaniemenpuistossa perinteisesti toukokuun lopussa järjestettävät kaksipäiväiset Maailma Kylässä -festivaalit keräävät kymmeniä tuhansia kävijöitä vuosittain. Festivaalit ovat pääsymaksuttomat. Festivaaleilla on tarjolla musiikkia, taidetta, keskustelua, ruokaa ja muuta ohjelmaa. Yritykset, yhdistykset ja muut toimijat voivat esitellä toimintaansa festarin ständialueilla.

Maailma Kylässä -festareilla My2050-pelillä on esittelypiste Sitran ständin yhteydessä. Sitran osasto sijaitsee Sitran Kestävän arjen paviljonki Rautatientorilla (Teemakylä, ständinumero R500). Sitran osastolla mukana Visian lisäksi myös Blox Car, Coreorient, Valtioneuvoston kanslia, Luonnonvarakeskus ja Save Pond Hockey. Osaston teemana on, että hyvään elämään riittää yksi maapallo. Ostastolla voi testata oman hiilijalanjälkesi, keskustella ilmastonmuutoksesta ja tutustua fiksuihin arjen ratkaisuihin ja tuotteisiin, kuten My2050! Tulkaahan piipahtamaan!

Lisätiedot: