Visia kehittää hauskoja ja yhteiskunnallisia tosielämän seikkailupelejä hyödyntäen vapaata kaupunkitilaa ja kekseliästä mobiilisovellusta.

 

Idea lähti ohjatuista päiväkävelyistä, rönsyili pakohuoneiden ja Pokemonien metsästyksen kautta ja kirkastui lopulta oivallukseksi: voisimme luoda jännittäviä ja yhteiskunnallisia elämyspelejä hyödyntäen kaupunkitilaa ja digitalisaatiota. Sellaisia, joita itsekin haluaisimme ystäviemme kanssa pelata.

 

Tarinoiltaan pelimme liittyvät globaaleihin kestävän kehityksen tavoitteisiin, kuitenkin yhdessä kokemisen ja seikkailun ollessa jutun juoni. Pelit soveltuvat monenlaiseen käyttöön kuten opetus- ja koulutuskäyttöön, kaupunkivierailijaa viihdyttämään tai ihan ketä tahansa liikuttamaan ja hauskuuttamaan. Pelisovellus mahdollistaa yhtä aikaa vaikuttavien ja viihdyttävien seikkailupelien luomisen.

 

”Seikkailu on alkanut ja kello käy, tehtävänäsi on pelastaa itsesi ja pieni pala maailmaa. Yhdistäkää voimanne, hoksatkaa ja havainnoikaa – vain niin voitte selviytyä.
Pidämme Visian GameFactoryn tarinan seuraavat käänteet vielä pienen hetken salassa. Sillä välin kuulemme mielellämme teidän ajatuksianne oivalluksestamme. Kenen sisäinen pikku kaupunkiseikkailija innostui jo hiukan?

 

Kirjoittajat: Osuuskunta Visian pelitehtailijat Anna Virolainen, Elina Harju ja Elina Levula